Faciliteiten van Camping de Kleine Wolf

Op steenworp afstand van de bungalow ligt de 5* camping de Kleine Wolf die alles biedt voor kinderen van alle leeftijden.

Maak gebruik van alle faciliteiten van camping de Kleine Wolf

Boshuis 89 grenst aan camping de Kleine Wolf. De Kleine Wolf is een gezellige en veelzijdige familiecamping, gelegen in de bossen van het mooie Overijsselse Vechtdal. Op camping de Kleine Wolf speelt leeftijd geen rol. Met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten is er op de Kleine Wolf altijd wel iets leuks te beleven voor jong en oud!

Overdekte binnenspeeltuin & zwembad

Op camping de Kleine Wolf hoeven kinderen zich geen moment te vervelen! De camping beschikt over een overdekt binnen- en buitenbad met speelobjecten en superglijbanen. Ook is er een overdekt speelparadijs met hoogtes tot maar liefst 10 meter!

Animatie in de schoolvakanties

Naast tal van faciliteiten heeft camping de Kleine Wolf een dolenthousiast en onvermoeibaar animatieteam dat tijdens de weekenden en schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma aanbiedt voor alle leeftijden.

Bekijk het aanbod en openingstijden van De Wolventuin.

Boeken via de camping

Uitsluitend gasten die Boshuis 89 reserveren via camping de Kleine Wolf, mogen gebruikmaken van de faciliteiten van de camping.

Bekijk eenvoudig de beschikbaarheid en reserveer online via de website van camping de Kleine Wolf. Meer informatie over Boshuis 89? Neem dan contact op met camping de Kleine Wolf.