Het betoverende Overijsselse Vechtdal!

Gelegen in het Overijsselse Vechtdal tussen de steden Ommen en Hardenberg. Hier is altijd wel wat te doen. Een bosrijke omgeving met voor ieder wat wils.

Het veelzijdige Vechtdal

In de omgeving van Boshuis 89 is heel veel te doen. Het Overijsselse Vechtdal nodigt u uit om de veelzijdige natuur in te treken. Zeer geschikt voor prachtige fiets- en wandeltochten door natuurgebieden van bossen en heidevelden met zandverstuivingen. Een afwisselende omgeving waar veel te beleven is.

Op korte afstand vindt u Golfclub de Hooge Graven met de mooiste bosbanen van ons land. Geniet van de unieke ligging, de prachtige banen en de schitterende natuur. De golfbaan biedt 18 wedstrijdbanen en 9 holes par 3 baan. Prachtige uitdagingen voor zowel de hoge als de lage handicapper.

Wat je niet gemist mag hebben

Koeien spotten op Koesafari
Pak de boot over de Vecht
Bezoek de zandverstuiving
Fiets één van de tientallen fietsroutes
Ontsnap uit de escape room

Ontdek bruisende steden

Zowel in Ommen als in de omliggende dorpjes en steden is volop gelegenheid om lekker te shoppen en om van de gezelligheid te genieten op de vele terrasjes. In Ommen, Dedemsvaart, Hardenberg en Dalfsen is er een gevarieerd winkelaanbod.

Ook zijn steden als Zwolle en Emmen zeer geschikt voor een dagje shoppen. Het is tevens mogelijk om een kijkje over de grens te nemen. Het Duitse Nordhorn ligt op slechts een half uurtje rijden!

Cultuur

Op cultureel gebied kunnen gasten ook hun hart ophalen in het Vechtdal. In Ommen is bijvoorbeeld de Oudheidkamer of het Tinnenfigurenmuseum. Bezoek tevens Beeldentuin Witharen.

Tuinliefhebbers zijn aan het juiste adres bij De tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart, Waterflora Ada Hofman in Gramsbergen of de Scharreltuinen in Ane. Of breng een bezoek aan het Veenmuseum in Barger Compascuum.

Ontdek alles van het Vechtdal

Op zoek naar een spannend avontuur? Ga bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn of Wildlands in Emmen. Bekijk wat er allemaal nog meer te doen is in de omgeving van Ommen.

Liever iets in de buurt? Camping de Kleine Wolf biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten. Hier is altijd wel iets leuks te beleven voor jong en oud!

Toeristische attracties

Attractiepark Slagharen
Avonturenpark Hellendoorn
Wildlands Emmen
Speelgoedmuseum Deventer
Museum de Fundatie (Zwolle)

Bekijk eenvoudig de beschikbaarheid en reserveer online via de website van camping de Kleine Wolf. Meer informatie over Boshuis 89? Neem dan contact op met camping de Kleine Wolf.